fbpx

VitalHR

VitalHR er et enkeltkvindefirma med mig, Christina Vitale ved roret.
Jeg kan godt lide humor, et godt grin og positive ambitioner. Min nysgerrighed får lov til at fylde meget, både når det handler om mennesker og virksomheder.

Indgangsvinklen er ofte analytisk, og det skaber stor idérigdom. Idéerne er gode, selvom der også kan være et par stykker af de skøre og skæve.

Jeg er ret direkte, empatisk og modig i min kommunikation og i mit arbejde. Og jeg kan ikke løbe fra, at jeg er en ekstrovert menneskekender, der let kan begå sig i de fleste miljøer. 

vitalHR Christina på gulvet 640 crop top

Hvorfor brænder jeg netop for at arbejde med human ressources?

Jeg bliver simpelthen så glad, når jeg kan hjælpe en leder, medarbejder eller organisation til at gøre noget simplere, stærkere og mere effektfuldt.  Når jeg kan ”ryste en sten ud af skoen” eller skabe frugtbar grobund for vækst.

Jeg er vild med den kompleksitet, der ligger i at være arbejdsgiver. Det er så givende at se HR-løsninger hjælpe organisationens mennesker med at arbejde i samme retning uden en masse bump på vejen.

Jeg er af den overbevisning, at godt HR-arbejde fremmer virksomhedens præstation og løser organisatoriske problematikker.  HR må altid tage udgangspunkt i strategi, mål og kultur.

Mit mål er, at hjælpe ledere, HR-afdelinger og andre interessenter effektivt og værdiskabende med at løse de daglige og strategiske opgaver, der er en del af at have medarbejdere.

Det er mit afsæt, når jeg skræddersyr store som små løsninger til mine kunder.

Hvordan bruger jeg min faglige baggrund i mit arbejde?

Mine 18 års HR-erfaring startede i en stor detailkæde, men jeg har brugt det meste af min tid i NGO-branchen og i tech-branchen, nærmere bestemt inden for computerspil.

Jeg er oprindeligt uddannet i markedsføring. Efterfølgende har jeg suppleret med en HD(O) samt en coachuddannelse (ICF). 

Min baggrund gør, at jeg arbejder helhedsorienteret og forstår at bevæge mig i det spændingsfelt, der er mellem forretningsmålene og den menneskelige præstation. Jeg finder det rigtige sted at sætte ind, hvor vi kan opnå størst effekt.

Det er vigtigt for mig, at I kan bruge, det jeg leverer. Derfor er det selvfølgelig uden regning, når vi mødes første gang – face2face eller online.

Scroll til toppen